Bacalah Kerepek Tempe untuk hidup dengan lebih bergizi. Terkandung khasiat cerita kehidupan yang rangup dan mudah dihadam.

Rileks... and Enjoy

Jangan lupa hadirkan diri korang tengok bagaimana produksi sebuah teater dijalankan. Di samping itu korang semua boleh menikmati seni pentas dan merehatkan otak. Almaklum dah nak dekat final exam... Jadi, sempena meraikan hari-hari yang bakal ditempuh dalam 'minggu belajar' / study week yang mungkin crucial kot, teater ni diharapkan dapat memberikan inspirasi dan motivasi kepada student UTP terutamanya untuk terus menelaah ye.

Tronoh Theatre Shop



mempersembahkan





Haa... untuk dapatkan tiket, korang semua boleh datang terus ke MPH pada malam 2 dan 3 Mei 2009 atau boleh call budak-budak TTS sendiri atau call


Ainifadhilah || 017-5590530 Anwar || 012-3274462

atau

maklumat lanjut layari www.tronohtheatershop.blogspot.com

4 comments:

Oncom said...

NICE BLOG.... VISIT MY BLOG,, http://drugaddictsolution.blogspot.com/

kerepek tempe said...

Thnx oncom :)
i've just launced this blog
so u're the 1st one who give a comment! thnx!

Half said...

meh aku komen.. hak2.. smart la blog ko.. wiwit..

kerepek tempe said...

owh trima kasih half... mmuahh(maaf tiada unsur2 gay di sini)