Bacalah Kerepek Tempe untuk hidup dengan lebih bergizi. Terkandung khasiat cerita kehidupan yang rangup dan mudah dihadam.

Wah! Transformers


Aku ingat lagi masa kecil-kecil (atau kecik-kecik) dulu. Aku suka main sepit baju yang jenis kayu. Aku suka buat dinasour yang boleh terbang tu... ape nama die. Entahlah... tapi memang penyepit baju la antara permainan aku waktu kecik dulu. Siap boleh jadik kucing, anjing (eh x boleh haram), jadik kereta macam transformers. Waktu tu memang transformers dah keluar kat tv dah... Lepas buat main sepit2 tu... macam biasala mesti mak aku piat telinga sebab hampir bersepah sepit2 baju tu. Ala... biasala budak-budak...

Tiba-tiba aku teringat peristiwa main-main sepit baju. Yelah Transformers 2 kan dah nak keluar! wah! Seronoknya! Kali ni memang betul-betuk menantikan Transformers 2 Revenge of The Fallen. Sebab tertarik dengan pengarahan Michael Bay selaku pengarah dan eksekutif produser Transformers 2 dan yang 1st dulu. Selain lakonan Shia LaBeouf yang natural dan jugak Megan Fox yang hurmm tak taula ape yang bestnye dia ni. Tapi papepon, gandingan hero dan heroin menarik... Tapi tunggu dan lihat macam mana jalan cerita Transformers 2 ni. Jugak menantikan robot-robot yang tak pernah keluar dalam 1st Transformers!!



Michael Bay banyak filem2 dia best macam Armageddon, The Unborn, Pearl Harbour...



Oleh sebab semangat punya pasal... tiket dah awal diusha. Faris dgn daus dgn member2nya pun dah dibelikan tiketnya. Hampir 3 panggung dah penuh. Wow! Memang menarik kalau tgok 1st release time penuh orang. So ready untuk esok. Selamat menonton...

2 comments:

Anwar Samad said...

ingat ko main masak2 macam ash..

[ acabond ] said...

aku dulu time kecik2 main jugak~ ala nua macam tak biasa main masak2~ ala2 chef wan