Bacalah Kerepek Tempe untuk hidup dengan lebih bergizi. Terkandung khasiat cerita kehidupan yang rangup dan mudah dihadam.

70's 80's 90's

Filem atau drama yang aku suka waktu dulu-dulu

Jimi Asmara
Surah Terakhir
Embun
Senario The Movie
Trilogi XX Ray
Trilogi Selamat Hari Jadi Su
Puteri Impian
Kolej Baginda
Main-main Hantu
Isketambola
Sayang Salmah
Perempuan, Isteri dan...



10 comments:

Anwar Samad said...

aku suka main2 antu.. HAHAHAHAHA..

k e r e p e k t e m p e said...

aku suka scene pakcik tua mati dlm tong pastu kelapa jatuh atas kepala dia haha

k e r e p e k t e m p e said...

aku pun suka scene ameth gurka bila ular masuk dlm seluar dia hoho

k e r e p e k t e m p e said...

nama cikgu tu cikgu nancy...muka die kena conteng dgn gincu time tido..haha lawak crita tu

Anwar Samad said...

aku suka time diorang nak lari nak balik naik bas tuh ader antu muncul sana sini.. hahahahaha

OoizzioO said...

aku suka cerita artificial intelligent
sedey sgt cter tuh
ni cter lama gak..

Half said...

aku nk tgk citer layar lara..
ko leh cari x cap

syafiq effendi faliq said...

aku tak tau pun citer tu nama dier main2 hantu, terkejut gak aku biler ko tengok citer perempuan isteri dan ... aku tengok pasal ader sofea jane jer, ho ho ho, try tengok drama rozie, kalau ader lagi la, best citer tu.........citer drama pukul 2 petang dan rombongan cik kiah ke sukan komanwel juga best......

[ acabond ] said...

a'ah rombongan cik kiah antara crita lawak yg pernah aku tgok...rambut cik kiah mcm singa

Anwar Samad said...

Rombongan Kiahtempe ke Taman Budaya pon best jugak!!