Bacalah Kerepek Tempe untuk hidup dengan lebih bergizi. Terkandung khasiat cerita kehidupan yang rangup dan mudah dihadam.

Macam Perkasam, Makin Lama Makin Geram


Kalau buat assignment dalam kumpulan, aku suka diberi soalan random. Bini aku nanti pun nak random. Kata aku secara spontan dalam gtalk. Cinta untuk aku mungkin datang macam gelombang Streamyx bukan macam Unifi. Bukan macam orang lain, sudah ada pasangan untuk berkongsi straw minum air bandung, ada pasangan nak makan tempe sama-sama atau pergi ipoh beli cadar katil sama-sama. Haha. Bagi aku, berpasangan ada garisannya dan masanya. Cinta untuk dipendam macam perkasam, makin lama makin geram. Bila dia sampai, sampailah dia. Ya tak?

(Amaran: Jarang sekali aku berbicara manis cinta. Kalau budak hingusan baca benda alah ini, boleh bawa aduan ke PIBG sekolah. Takpun muntah.)

10 comments:

Hazwan Arif said...

dah lama ke memendam?dh sampai tahap geram ni wakaka

Amin Baek said...

begitu dalam ia dipendam nampaknya..

k e r e p e k t e m p e said...

Hazwan: Alamak time puasa-puasa ni terluah pulak kekeke geram pendam tak kasik keluar

k e r e p e k t e m p e said...

Amin: Begitulah.. sedalam jurang Mariana kot haha

penaberkala said...

amboih, memendam rasa nampak,haha

k e r e p e k t e m p e said...

penaberkala: eh taklah, tengah 'geram' je hahaha

Nur Gummy Syuhada said...

Random awesome :)

kerepektempeartstudio said...
This comment has been removed by the author.
kerepektempeartstudio said...

Gummy: Wah! serious wa tak perasan ada perkataan random tu hehehhehe

Nur Gummy Syuhada said...

:)