Bacalah Kerepek Tempe untuk hidup dengan lebih bergizi. Terkandung khasiat cerita kehidupan yang rangup dan mudah dihadam.

CPL Daripada Kaca Mata Aku






Ada ketawa dan mesra



Ada sokongan dan tepukan





Ada yang kecil badan dan berangan





Ada yang putih dan letih





Ada lawan dan setiakawan





Ada semangat sepasukan dan kebangsaan






Ada yang 'panas' dan tegas






Ada yang biru dan 'eh jangan ambil gambar aku...'





Ada luka dalam suka...
dan macam monster :P





Ada yang fokus dan rakus





Ada yang baring dan caring















Dah potong??
pun ada...



Chemy Jan 07 Premier League

Tahniah kepada sesiapa sahaja yang terlibat secara langsung dan tak langsung. Lebih-lebih lagi kepada penganjur, penaja trofi Zaki, penaja air sirap Rufai dan semuanya lah! Tahniah kepada semuanya kerana sudi berkongsi masa, ketawa dan jiwa. Semoga kita semakin akrab. Usaha ini besar sebenarnya. Macam nak menyatukan bangsa. Bagus. Sayang juga sebab tak sempat nak habiskan acara sampai habis. Ada janji dengan kawan ke Ijok. Semoga berjaya untuk kertas PI nanti. "Patahkan Satu Kaki!" : "Break a leg!"



8 comments:

Anwar Samad said...

Oooo.. korang la group CJ7..

[ acabond ] said...

alamak mcm perli je...
hehehehe nua, aku mintak maaf terkutuk2 ko kat fesbuk atau terkasar bahasa ke bila2

Hazwan Arif said...

dah potong ke belom??

[ acabond ] said...

hahaha tanya sap dgn adi...
tapi tgok gaya mcm
" kami baru nak potong cuti ni"

[ acabond ] said...

rasa bersalah post 'potong' tu kat gg hahahahha

nifi a.k.a beliamuda said...

macam2 ada...

Anwar Samad said...

asyraf.. ko tak pernah 'TER' dengan aku.. selalunya 'ME', 'BER' dan 'MEN' denagan aku.. aku tak kesah.. biar semuanya disimpan dalam hati... cheyyyyy.. poyo jer kan?

k e r e p e k t e m p e said...

hahaha mcm sarkastik bunyik dia...ye... ko tak kesah kan? ape lagi...(sambung kutuk ko dgn tuya)