Bacalah Kerepek Tempe untuk hidup dengan lebih bergizi. Terkandung khasiat cerita kehidupan yang rangup dan mudah dihadam.

CJ7 CPL 2010



Baru selesai Chemy Jan07 Premier League sebentar tadi. Yang penting semua sudah ibarat ikan masin tersidai. Al-maklum, dunia hari ini semakin panas dek kerana orang hisap rokok di sana dan di sini. hehe

Komitmen setiap yang datang dan yang menyokong daripada belakang amat menggembirakan penganjur pastinya. Tersenyum kerana melihat semuanya dapat berkumpul untuk menjayakan CPL kali ini. Bukan apa, di sinilah kita dapat kenal lebih lagi member sekelas. Kalau waktu lecture, tak ada masa rasanya nak bersemuka pun payah. Asyik bersemuka dengan buku dan facebook saja.

Terima kasih kepada adik-beradik Yaman ini yang memang komited gila menggerakkan CPL sejak 2009. Tahniah anda berjaya mengikat kami semua. It's worth! Aku rasa kena ada Manusia Premier League untuk semua warga manusia. Cadangkan kat PBB.


Dr Nurul Hasan pun turun padang woot woot woot



Tahniah kepada kumpulan Chemical Assessment yang menjadi champion dalam CPL 2010. Keputusan penuh:



Champion
Chemical Assessment



1st Runner Up

Faramel



2nd Runner Up

The Nerds



3rd Runner Up

Pejambubeh



4th Runner Up

Jogantan



5th Runner Up

Oreo


Best Player

Dr Nurul Hasan

Top Scorer
Nash

Overall Winner
Everyone

See you for the next and next semester.


7 comments:

penaberkala said...

acab, aku nk saman ko nih
laporan palsu
jogantan bukan last,hak3
uish,jatuhkan reputasi JOGANTAN nih,hak3

minta izin nk link kan entri ni di blog ak

Amin Baek said...

jogantan 2nd last la acab..sian dak2 jogantan..hahha

[ acabond ] said...

nua: eh arituh time match result last kan..
rupanya ada update baru hahahahhahaha orait aku ubah hhehehe
aku nak saman zaki dengan din lah! hoho

[ acabond ] said...

amin: hehehhehe ye aku tuka nanti

Afzainizam said...

~~Selamat hari ibu~~

..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥
♥..♥  ╔══╦══╗╔╦══╗  ♥..♥
♥..♥  ╚═╗║╔╗║║║╔╗║  ♥..♥
♥..♥  ╔═╝║║║║║║║║║  ♥..♥
♥..♥  ║╔═╣║║║║║║║║  ♥..♥
♥..♥  ║╚═╣╚╝║║║╚╝║  ♥..♥
♥..♥  ╚══╩══╝╚╩══╝  ♥..♥
..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥

Ibu..
Di saat ku melihat dunia,
Kau tersenyum menangis gembirra,
Tatkala ku dibesarkan,
kau berikan segunung kasih sayang,
Selaut belaian..
Ibu..
Pengorbananmu akan ku balas,
Pengajaranmu sentiasa jadi pegangan,
Biarpun ombak merobek dunia,
Kau tetap ibuku yang satu.

Salam persahabatan dan salam perkenalan dari blog kami ... moga ade respon yang baik dari blog anda....
Salam ziarah salam muhibbah dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

terry bogart said...

xde2.. see u at the court!!.. i will sue u!!.. saman malu 50 juta.. saman teladan, 20 juta.. smua dalam matawang Jawa.. he3

k e r e p e k t e m p e said...

ayoyo luqman.. ini bukan ISA haha