Bacalah Kerepek Tempe untuk hidup dengan lebih bergizi. Terkandung khasiat cerita kehidupan yang rangup dan mudah dihadam.

Peta < 21 Tahun Yang Lalu Dalam Kepala

Kampung Melayu Majidee Johor Bahru, Johor



Klik untuk tumbesaran atau 'Open Link In New Tab'
untuk gambaran lebih jelas atau WikiMapia

10 comments:

NurulAtiqah said...

waaahh lhir dpn pintu umah~nampak nooo x sbr nk tgk doooniaaaa~huhuhu

k e r e p e k t e m p e said...

haha tula tak sempat pakai baju..klua terus tak bogel mcm tu je...haishh

penaberkala said...

wah, padang unta nampak menarik
botak je,haha

[ acabond ] said...

padang tu botak sebb tu ktorg pggl pdg unta haha sengaja gondol xde rumpt siap ada tiang gol smpai skrg

nifi a.k.a beliamuda said...

tempat tumpah darah tu...

Mrs Camillo said...

sweet. how i wish, sarawak also can google earth mcm ni. :'(

k e r e p e k t e m p e said...

nipi:haha suka quote ko mmg sesuai

k e r e p e k t e m p e said...

zai: aah tak jelas sgt . takpe..peta tu dah ada sebenarnya dlm memori ko ceyyy

Saifullah Al-Maslul said...

ayapppp.. lame xjumpe.. last jumpe, balek dari gunung arung tu la kan.. wahh.. amacam?? sihat??

k e r e p e k t e m p e said...

latippp.lame jugak tak jumpa haha aah balik dr gng arituh dh x jumpe btg hidung ko. haha aku sihat. aku kt kg melayu ni..